AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuştan düşmek

Kahve falında dik yokuştan düşmek

Kahve falında dik yokuştan düşmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yokuştan düşmek gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Kahve falında dik yokuştan düşmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, umutlanacağına alamet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yokuştan inmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak en gösterişli arabalara bineceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir