AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuşa tırmanmak

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yeni işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuştan inmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek ekmek kapılarının kapanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında dik yokuştan düşmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir