AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuş tırmanmak

Kahve falında dik yokuş tırmanmak

Kahve falında dik yokuş tırmanmak hastalıklardan kurtulacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, keyfinin olmayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kasasının daha çok para dolacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni kısmetlere nail olacağına inanılır.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet eder.

Kahve falında dik yokuştan düşmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir