AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuşu çıkmak

Kahve falında dik yokuşu çıkmak

Kahve falında dik yokuşu çıkmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak inanılır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kötü günlerin arkada kalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında dik yokuş inmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir