AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuştan inmek

Kahve falında dik yokuştan inmek

Kahve falında dik yokuştan inmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, zor durumların sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dik yokuş inmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuştan inmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, günahlara alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir