AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mutlu bir insan olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak önünü açacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş inmek söylediklerinin çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir