AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yokuş çıkmak

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kişinin sıkıntıların artacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işarettir.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak malının ve parasının ziyan olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak insanlarla arasının açılacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak iç dünyasının zenginleşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir