AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yokuştan inmek

Kahve falında dik bir yokuştan inmek

Kahve falında dik bir yokuştan inmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında dik yokuş inmek sıkıntılarının günden güne artacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan inmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulur.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak başkalarının malına göz dikeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir