AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, deşarj olacağına yorulur.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek düşmanlarına da dost olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan inmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş inmek birbirlerine her konuda destek olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı inmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rızkının bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir