AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivenden inmek

Kahve falında dik merdivenden inmek

Kahve falında dik merdivenden inmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kazancın katlanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında dik merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven inmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek sevilen bir dostu kaybetmeye, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdivenden inmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dik tepeden inmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuş inmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yokuştan inmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir