AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuş inmek

Kahve falında dik yokuş inmek

Kahve falında dik yokuş inmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunların günden güne artacağına, çok başarılı olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuş inmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yokuştan inmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuş inmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan düşmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir