AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında dik merdivenden inmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında dik merdiven inmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağıya inmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven aşağı inmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir