AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivenlerden inmek

Kahve falında dik merdivenlerden inmek

Kahve falında dik merdivenlerden inmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek geniş rızık elde edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven inmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında dik merdivenden inmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir yerden inmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dik tepeden inmek işlerin bir anda azalacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir