AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik tepeden inmek

Kahve falında dik tepeden inmek

Kahve falında dik tepeden inmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, insanlara yol göstereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında dik tepeden inmek gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında dik tepeden inmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik tepeye çıkmak yeni şeyler deneneceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak birçok engelin aşılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik tepe görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında dik merdivenden inmek başarısının düşeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında dik yokuştan inmek imkânlarını kaybedeceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdiven inmek büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir