AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir merdivenden inmek

Kahve falında dik bir merdivenden inmek

Kahve falında dik bir merdivenden inmek edilen duaların kabul edileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dik merdiven inmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında dik merdivenden inmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir yokuştan inmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yerden inmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir