AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik kayaya tırmanmak

Kahve falında dik kayaya tırmanmak

Kahve falında dik kayaya tırmanmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik kayalık görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi durumun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında dik kaya görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işarettir.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kayalığa tırmanmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak mutlulukların yarım kalacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan tırmanmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir