AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalara tırmandığını görmek

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Kahve falında kayalara tırmandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kaya tırmanmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek gönlünce bir hayat süreceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak adının yayılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kayadan tırmanmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir