AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik kaya görmek

Kahve falında dik kaya görmek

Kahve falında dik kaya görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Kahve falında dik kaya gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dik kayalık görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik kaya görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işarettir.

Kahve falında kayalıklardan atlamak güç, kudret ve iman sahip olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kaya görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıklar görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan inmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında kayaya oturmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir