AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıktan tırmanmak

Kahve falında kayalıktan tırmanmak

Kahve falında kayalıktan tırmanmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya tırmanmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıkları tırmanmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir