AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik kayalık görmek

Kahve falında dik kayalık görmek

Kahve falında dik kayalık görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dik kayalık gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında dik kayalık görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dik kaya görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında kayalardan çıkmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mali sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kaya tuz görmek önünün açık olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir