AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan tırmanmak

Kahve falında kayadan tırmanmak

Kahve falında kayadan tırmanmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Kahve falında kayadan tırmanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kayalığa tırmanmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaya tırmanmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak para pul sahibi olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayaya tırmanmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıkları tırmanmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalara tırmanmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir