AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalığa tırmanmak

Kahve falında kayalığa tırmanmak

Kahve falında kayalığa tırmanmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, söz sahibi olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kayalığa tırmanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında kayalara tırmanmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalık tırmanmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıkları tırmanmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalara tırmandığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kayalıklardan tırmanmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çevre değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir