AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklarda tırmanmak

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Kahve falında kayalığa tırmanmak işlerin aksamayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kayalıklardan tırmanmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işarettir.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kayalara tırmanmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kayalıkları tırmanmak sonunda maddi zarara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir