AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yola tırmanmak

Kahve falında dik yola tırmanmak

Kahve falında dik yola tırmanmak çok daha fazla mesai harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yola tırmanmak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Kahve falında dik yola tırmanmak yüksek bir makamı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak para pul sahibi olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir