AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir dağ tırmanmak

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik dağa tırmanmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında dik bir yere tırmanmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir