AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir dağa tırmanmak

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize tabir olunur.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak üzüntü duyacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dik dağa tırmanmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak içebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dik bir yere tırmanmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir