AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde nefes almak

Kahve falında denizin dibinde nefes almak

Kahve falında denizin dibinde nefes almak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dibinde nefes almak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde nefes aldığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde nefes alabilmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında deniz içinde nefes almak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında denizin altında nefes almak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında deniz altında nefes almak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir