AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi görünen su görmek

Kahve falında dibi görünen su görmek

Kahve falında dibi görünen su görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Kahve falında dibi görünen su gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında dibi görünen su görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında suyun dibini görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında suyun dibine batmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında suyun dibine inmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir