AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi görünen deniz görmek

Kahve falında dibi görünen deniz görmek

Kahve falında dibi görünen deniz görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında dibi görünen deniz gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek sorunların hallolacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen su görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin dibine batmak psikolojik olarak toparlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında denize dip dalmak büyük savaşların yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibine inmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin dibinde balık görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir