AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibine inmek

Kahve falında suyun dibine inmek

Kahve falında suyun dibine inmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, işlerin sarpa saracağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında suyun dibine inmek gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında suyun dibine inmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yerin dibine inmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sinirlerinin yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibine inmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Kahve falında suyun dibine batmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun dibine dalmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet eder.

Kahve falında dibi görünen su görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir