AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibine batmak

Kahve falında suyun dibine batmak

Kahve falında suyun dibine batmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun dibine batmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında suyun dibine batmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında suda dibe batmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin dibine batmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde dibe batmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında yerin dibine batmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dibe batmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suya batmak fikirlerinin çatışacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla suya batmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir