AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibini görmek

Kahve falında suyun dibini görmek

Kahve falında suyun dibini görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun dibini gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Kahve falında suyun dibine dalmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek yanlış kişilere denk geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Kahve falında suyun dibinde olmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine inmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında suyun dibine batmak kazalardan, belalardan korunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Kahve falında suyun dibini görmek yüzlerin asılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen su görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir