AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibe batmak

Kahve falında dibe batmak

Kahve falında dibe batmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dibe batmak gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Kahve falında dibe batmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda dibe batmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dibe batmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin dibine batmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine batmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerin dibine batmak maddi olarak zorluk çekileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında gölde batmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında batağa batmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir