AnaSayfa / Genel / Kahve falında batağa batmak

Kahve falında batağa batmak

Kahve falında batağa batmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ticaretinin açılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında batağa batmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında batağa batmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çamur batağı görmek büyük başarılar kazanılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batak çam görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batak su görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında batak oynamak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında batağa saplanmak ona yardımcı olacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle denize batmak çok büyük başarılara kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suya batmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir