AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin dibine batmak

Kahve falında yerin dibine batmak

Kahve falında yerin dibine batmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir araya geleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında yerin dibine batmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında yerin dibine batmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ailesinin de büyük olacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibine batmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dibe batmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dibe batmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda dibe batmak işsizlerin iş sahibi olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında suyun dibine batmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yere batmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir