AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde batmak

Kahve falında gölde batmak

Kahve falında gölde batmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, iş hayatında terfi alınacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, daha güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gölde batmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Kahve falında göle batmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde batmak mesleğinde çok başarılı olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğine batmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kirece batmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak yönetici makamına geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemide batmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kuma batmak gelirinin de garanti altında olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir