AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanının görmek

Kahve falında devlet başkanının görmek

Kahve falında devlet başkanının görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanının gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek işlerinde başarı elde edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını korumak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı olmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir