AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanı olmak

Kahve falında devlet başkanı olmak

Kahve falında devlet başkanı olmak bolluk içinde yaşanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, bekarlar için evlenmeye, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanı olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında devlet başkanı olmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkan görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski devlet başkanını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir