AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını korumak

Kahve falında devlet başkanını korumak

Kahve falında devlet başkanını korumak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, tartışmaların son bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendinden emin adımlar atacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanını korumak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanını korumak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını korumak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek idealist davranacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek sağlık ve hayır getireceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir