AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük devlet başkanı görmek

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek ev içinde mutluluğun artacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanından para almak yeni başlangıçlar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek güzel ve doğru işler yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir