AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek insanlarla bir araya geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanının görmek ağız tadının yerinde kalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir