AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başarıları ile tanınacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir