AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanını öpmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir