AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanını evinde görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet başkanını görmek duaların kabul olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, layık olduklarına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkan görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir