AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını misafir etmek

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında devlet başkanına misafir olmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek herkesin takdirini toplayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Kahve falında zalim devlet başkanı görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kindar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanını öpmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir