AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet başkanı görmek

Kahve falında bir devlet başkanı görmek

Kahve falında bir devlet başkanı görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir devlet başkanı gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Kahve falında devlet başkanının görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, parasının azalacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanını görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanı olmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir