AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski devlet başkanını görmek

Kahve falında eski devlet başkanını görmek

Kahve falında eski devlet başkanını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, çok sevineceğine, iyi günler yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski devlet başkanını gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, stresini atacağına inanılır.

Kahve falında eski devlet başkanını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının görmek büyük borçların altında ezileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek düşmanlarına da dost olacağına, maddi durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir