AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkan görmek

Kahve falında devlet başkan görmek

Kahve falında devlet başkan görmek sıhhat ve moral bulacağına, ailesi ile mutlu olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sevinç ve mutluluğa yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkan gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanından para almak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir