AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, moralin bozulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında devlet başkan görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, insanlar arasında yüceleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir