AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, zararın telafi edileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını korumak kader çarkının kişiden yana döneceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işarettir.

Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında eski devlet başkanını görmek hak yolundan ayrılmayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir